Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Evenemang

Växjö Linnaeus Science Park bjuder in dig att inspireras och lära tillsammans med andra. Här träffar du likasinnade i en kreativ miljö och på ett sätt som passar dig. Trendspaningar, kunskapsevent, seminarier och aktiva workshops bidrar till ökad kunskap och nya perspektiv. Ämnena vi håller oss inom är knutna till våra fokusområden och ligger i linje med vårt uppdrag att främja tillväxten hos små och medelstora företag inom regionen.

Kommande evenemang

2 - 3 september

HR står inför en spännande utvecklingsresa, där förutsättningarna för framtidens jobb påverkas av ny teknik och förändrat synsätt från arbetstagaren. Hur möter man dessa utmaningar med hjälp av AI och får förståelse för nästa generations synsätt på...

3 september

Missa inte en spännande föreläsning som garanterat blir en tankeställare. Oavsett vilka förkunskaper du har, kommer Fredrik att göra AI, teknik och robotik tillgängligt och roligt för alla.

16 september

Ta del av insikter om dataskydd och informationssäkerhet, praktiska råd och Kalmar kommuns erfarenheter av en rysk IT-attack i detta lunchseminarium.

25 - 26 september

Nu är det snart dags för årets upplaga av Digital skog 2024 där vi samlar aktörer från hela Sverige för att utbyta erfarenheter inom den digitala omställning som skogsbruket står inför.

Förutom öppna event i kalendern kan vi erbjuda workshops anpassade efter såväl ert företags kalender som era behov. Allt för att ni ska inspireras och få med er nya insikter inför och under ert företags tillväxtresa eller förnyelseprocess.

Har du en idé om event eller workshop du vill genomföra tillsammans med oss? Välkommen att höra av dig!