Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

DIGIBRUNCH Security Awareness - mänskliga brandväggar

Evenemang

Information om evenemanget

onsdag 21 september 11:30 - 13:00

Framtidsvägen 14 i Växjö eller på distans

I ett digitalt samhälle kommer även vår största hotbild att vara digital. Vilken roll spelar individen i vårt digitala säkerhetsarbete och vad kan vi som företagare göra för att omvandla vår traditionellt största risk till en resurs i detta arbete?

Eventet speglar problematiken kring hur mycket enklare det är att lura en människa jämfört med att hacka en brandvägg. Vi uppmärksammas på utmaningarna med att utbilda och träna användarna i cybersäkerhet och får tips på viktiga element för att lyckas stärka företagets mänskliga brandväggar.

Marcus Örvén, Key Account Manager/Nimblr AB, har med sig flera exempel från verkligheten i form av händelser och statistik. Idén är att problematisera för att väcka tankarna kring ämnet men också att ge förslag på åtgärder.

PLATS Delta på Framtidsvägen 14 i Växjö eller online på distans. Deltagare på plats bjuds på brunch.

ANMÄLAN senast 19 september på biljettkiosken.se/digibrunch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så vi kan avboka din brunch eller ge platsen till någon annan. sciencepark@vaxjo.se

ARRANGÖR Digitri, Almi och Växjö Linnaeus Science Park

Inbjudan i pdf Pdf, 468.3 kB, öppnas i nytt fönster. >>

Digibrunchen kan komma att dokumenteras för publicering på webb, i sociala medier och trycksaker.