Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Robotar, AI och autonoma system - hotet och möjligheterna

Evenemang

Information om evenemanget

tisdag 3 september 13:30 - 15:00

Framtidsvägen 14, Lokal Celsius

Missa inte en spännande föreläsning som garanterat blir en tankeställare. Oavsett vilka förkunskaper du har, kommer Fredrik att göra AI, teknik och robotik tillgängligt och roligt för alla.

Den tekniska utvecklingen går snabbare än någonsin, frågorna om morgondagen är många och det är framtidsscenarierna också. Det finns inget sätt att stoppa utvecklingen på, vi behöver vänja oss vid tanken på att samexistera med robotar och leva med autonoma system. Fredrik Löfgren, robotutvecklare och serieentreprenör tar er med in i den beryktade framtiden och berättar och förklarar hur AI och robotik kommer att påverka människan, samhället och världen.

Missa inte en spännande föreläsning som garanterat blir en tankeställare. Oavsett vilka förkunskaper du har, kommer Fredrik att göra AI, teknik och robotik tillgängligt och roligt för alla.

📅 3 september, kl 13:30-15:00
⭐ Målgrupp: Tillverkningsindustri, underleverantörer, övriga SMF
📍 Växjö Linnaeus Science Park, Lokal Celsius

Varmt välkomna!
För frågor och mer information, kontakta gärna elina.landqvist@vaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fredrik Löfgren pressbild

*Fredrik Löfgren har en stor passion för nytänkande innovation och hans kreativitet tar honom till nya höjder om och om igen. Han har startat fler än 10 olika företag. Som bl.a. designar och utvecklar skräddarsydda robotar och AI-lösningar
för ditt företag med hjälp av spjutspetsteknologi. På sitt cv har han även framgångsrikt deltagit i (eller vunnit) i flera Olympiska mästerskap och Världsmästerskap i robotik, robotprogrammering, servicerobotik och till och med matlagnings
VM för robotar.


Mer info finns här: https://www.fredriklofgren.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

*Eventet är kostnadsfritt och arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera.

DigIT Hub och VLSP logotyper