Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Nätverk - För fler framgångsrika företag

Varje tillväxtresa börjar med ett steg i rätt riktning. Då kan rätt kontakter vara avgörande. Du behöver kunna ställa frågor, sätta dig in i ett område, förstå och navigera. Kontakter och kunskap kan vara skillnaden mellan framgång, misslyckande eller stagnation. På Växjö Linnæus Science Park hjälper vi dig att komma i kontakt med människor som kan ta dig och ditt företag framåt.

Strategiska nätverk

Att bygga sitt strategiska nätverk helt på egen hand kan vara en utmaning. Växjö Linnæus Science Park är en del av ett större sammanhang genom att vi samverkar med de regionala organisationerna i innovationsstödsystemet. Nätverket hjälper dig och ditt företag att hitta rätt såväl i stödsystemet som att knyta kontakt med rätt kompetens eller andra företag. Företag med liknande utmaningar eller företag där ni kan komplettera varandras sakkunskap.

Välkommen att kontakta oss så får du hjälp inom vår verksamhet eller så slussar vi dig vidare till den organisation som bäst kan stötta dig i dina aktuella behov oavsett vad det gäller:

  • affärsutveckling och innovation
  • inspiration och kunskap
  • kontaktförmedling och matchning mot andra företags kompetenser
  • samordning kring lokala och regionala kunskaps-/företagskluster
  • matchning och kontakter med akademin (triple helix)
  • mentorskap, kapital och investeringar
  • rekrytering och samarbetspartners
  • starta företag och affärsrådgivning

 

Är du investerare eller affärsängel? Eller är du företagare som står inför tillväxt, söker kapital och kompetens? Då är du välkommen till vårt forum där investerare och entreprenörer från sydostregionen möts.

Investerare Sydost är en medlemsorganisation som hjälper entreprenörer med tillväxtbolag att träffa nätverkets privatinvesterare. Målet är dels att öka kunskapen om hur det är att vara privatinvesterare, dels att öka kunskapen om att ta in kapital i sitt företag. Investerare Sydost erbjuder bland annat rådgivning, investeringsträffar, investeringsnätverk, seminarium och investeringsmatchningar på webben. Läs mer på www.investeraresydost.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. >>