Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Stort intresse för Forskarlunch om cirkulär ekonomi

Nyhet

Den 16 mars hålls den första Forskarlunchen i regi av Växjö Linnæus Science Park tillsammans med Linnéuniversitetet. Med mer än en månad kvar till eventet är antalet anmälda deltagare redan högt.

Temat på Forskarlunchen är ”Från ohållbar utveckling till en cirkulär och munkformad ekonomi” och den som kommer att förklara visionerna om en ny typ av ekonomi är Joacim Rosenlunch, universitetslektor vid Linnéuniversitetet.

Efter ett antal Forskarluncher helt på distans under pandemin hålls den nu återigen fysiskt på Framtidsvägen 14 med efterföljande mingellunch. Möjlighet finns att följa föreläsningen på distans för den som vill.

Forskarluncher
Forskarlunchen är ett samarbete mellan Växjö Linnæus Science Park och Linnéuniversitetet. Aktuella forskningsföredrag hålls i syfte att ge uppslag till nya intressanta samarbeten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor.