Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Vi är en del av nationella innovationsveckan

Nyhet

Nästa vecka, 3-7 oktober, är det nationella innovationsveckan. En vecka för alla som är nyfikna på utveckling och innovation. En vecka fylld av aktiviteter över hela landet, såväl fysiska möten som digitala event. Alla aktiviteter har en arrangör eller medverkande part från offentlig sektor. Gemensamt är att vi alla arbetar för ett mer innovativt offentligt Sverige. I Kronobergs län är vi flera som ordnar event under veckan och Växjö Linnæus Science Park är medarrangör till följande aktiviteter:

Välkommen att anmäla dig till en eller flera aktiviteter!

Ta också del av möjligheten att mötas och lära över de geografiska gränserna i det nationella programmet på innovationsveckan.nu Länk till annan webbplats..

Innovationsveckan är ett initiativ av Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning.