Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Vi söker ansvarig för varumärkesuppbyggnad och studioutveckling

Nyhet

Växjö Linnaeus Science Park söker en person som vill jobba med att stärka vårt varumärke och vara drivande för vår utveckling av vår toppmoderna studiomiljö. Din kreativitet och din passion för kommunikation är viktiga för oss och det är inom ramen för vår varumärkesplattform och visuella identitet den kommer att blomstra. Du ingår i ett professionellt kompetensteam med specialister inom olika fokusområden på Växjö Linnæus Science Park.

I din roll ska du vara ansvarig för varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter, samt göra marknadsföringsplaner, för Växjö Linnaeus Science Park som helhet. Övergripande ansvar för visuellt material och kanalval. Du ska ha erfarenhet av att producera text, bild och rörlig bild i sociala medier. Utöver detta skriva pressreleaser, vara stöd för intern kommunikation samt jobba med kundnöjdhet i form av kundkännedoms- och marknadsundersökningar. Du kommer även att ha kontakt med leverantörer så som reklam- och webbyråer, profilföretag.
I din delade tjänst ska du också vara kontaktperson och drivande i utvecklingen av studio lab. Du ska koordinera inspirerande och kunskapshöjande aktiviteter, planera och producera innehåll för kunder, internt för Växjö Linnaeus Science Park samt övriga intressenter.

Viktiga delar i ditt uppdrag är bland annat:

• Övergripande ansvar för visuellt material och kanalval
• Internt varumärkesarbete och stöd i kommunikationsfrågor
• Ansvarig för varumärkesstärkande planer och aktiviteter.
• Genomföra målgruppsanpassad formgivning av informations- och marknadsföringsmaterial
• Vara drivande och kontakt för nyttjandet och utvecklingen av studio lab.
• Se till att den visuella identiteten i kommunens grafiska profil efterföljs
• Planera och producera innehåll för bolagets kanaler (text, foto, film, etc.)
• Kontaktperson för anlitade reklam- och webbyråer, profilproduktföretag, etc.

Din vilja att bidra till kommunens vision Växjö kommun är en fantastisk plats att bo, leva och verka på för invånare, företag och besökare idag och i framtiden! samt din förståelse för dynamiken det innebär för ett bolag att förena affärsmässighet med politisk styrning och ditt starka samhällsintresse är nyckelfaktorer för att lyckas i uppdraget.
Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får stora möjligheter att vara med och utveckla organisationer och företag.

Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, gärna med någon typ av marknadsinriktning, alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har goda grafiska kunskaper och ett öga för visuell design.

Du hanterar Adobe CC-paketet på en hög nivå, behärskar grafisk produktion samt gillar att jobba i hela kedjan från planering och idé till färdig produkt. Den grafiska kommunikationen anpassar du enkelt till olika kanaler och målgrupper. Du bör även ha kunskaper, eller ett starkt driv, att producera rörligt i vår nya studio.

Arbetet sker både självständigt och i samarbete med andra. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är driven och självgående. Du har god social kompetens, ser förändringar som en utmaning och har en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

VÄXJÖ LINNÆUS SCIENCE PARK är ett bolag inom Växjö kommunkoncern och är en arena för utvecklings- och innovationsprocesser som omfattar näringsliv, akademi, samhälle och civilsamhälle. Växjö Linnæus Science Park stödjer det kunskapsintensiva och innovativa näringslivet, inom Växjö kommun och Sydostregionen, till att vara fortsätt världsledande inom sina områden.
Växjö Linnæus Science Park bedriver verksamhet inom områden kopplat till företagsutveckling, innovation och forskning. Fokusområden ligger inom cirkulär ekonomi, smarta staden, skog och trä, och digitalisering.

Välkommen till en organisation i ständig utveckling!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-03 23:59

Referensnummer: VLSP1/2023

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson

Fredrik Lindblad
VD Växjö Linnaeus Science Park
0470-414 02
fredrik.lindblad@vaxjo.se

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

https://vaxjolinnaeussciencepark.se/ Länk till annan webbplats.