Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Öppen utlysning från Agtech 2030

Nyhet

Nu öppnar innovationsplattformen Agtech 2030 upp för utveckling av fler innovativa lösningar i lantbruket. Genom utlysningen kan du få tillgång till Agtech 2030s samlade innovationskompetens, nätverk samt ett finansiellt stöd.

Vi söker dig som:

  • Är lantbrukare med en utmaning du tror kan lösas med utveckling av ny teknik. Eller så har du en egen innovativ idé som du vill vidareutveckla.

Eller dig som:

  • Representerar du ett företag med tekniska lösningar som skulle kunna appliceras på eller vidareutvecklas inom lantbruket?

Hur kan Agtech 2030 stötta dig?

Agtech 2030 katalyserar utveckling inom lantbruksteknik genom att sammanföra entreprenörer, forskare, investerare och experter. På så sätt skapas en dynamisk miljö där idéer kan omsättas i praktiken. Agtech 2030 ger också konkret stöttning till innovatörer genom att erbjuda resurser, rådgivning och finansiering för att möjliggöra utvecklingen av banbrytande teknologier inom lantbruket.

Nu har du möjlighet att söka stöd från Agtech 2030 för att ta ditt problem, din idé eller din teknik vidare till ett innovationsprojekt.

Läs mer och gör din ansökan här Länk till annan webbplats.