Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

En sommarhälsning från vår vd Fredrik Lindblad

Nyhet

Vi har fullt upp och har genomfört en rad olika spännande aktiviteter, och mer blir det framöver! Som följd av det så känner jag inte en bara en värmande sol ute utan även en positiv känsla för det arbete som vi alla utför under våren.

Det är därför med ett lugn och en framförsikt som jag nu börjar tänka på sommarsemestern och en möjlighet att varva ner under en längre tid. Planerar verkligen att ta vara på den i år och göra det bästa av en fantastisk svensk sommar!

Inför en spännande höst

En förutsättning för en lugn sommar är insikten att vi har fantastiskt mycket på gång under hösten och vintern som kommer. Det är seminarier, work-shops och konferenser inom olika områden för att öka kunnande och möjliggöra mötesplatser mellan företag och organisationer. Vi jobbar vidare med att stärka våra labbmiljöer där företag kan komma och arbeta med utvecklandet av prototyper, eller fördjupa sig inom specifika områden inom visualiseringsteknik, allt för att möjliggöra utveckling och tillväxt.

Våra projekt

Vi håller på att avsluta två projekt där ett syftar till att bidra, och fokusera på att öka företagens innovationsförmåga och det andra på industriell symbios som en del av cirkulär ekonomi. Vårt ”stora” EU- projekt börjar snurra ordentligt nu och hela projektkonsortiet har fått upp farten och når ut till vårt näringsliv. Sen har vi givetvis lite annat på gång, både gällande projekt och nya spännande samarbeten, så glöm inte att följa oss på LinkedIn eller vår hemsida om ni inte redan gör de, ni vill inte missa något.

Passa på och njuta, vila och ha en underbar sommar!
Fredrik Lindblad, VD