Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Växjö Linnaeus Science Park besöker AWEXr i Wien

Nyhet

Växjö Linnaeus Science Park tar steget in i framtidens värld genom att delta på AWE Extended Reality (AWEXr) i Wien. Under några dagar i oktober öppnas portarna till AWEXr som skapar en unik plattform där teknologins mest framstående innovatörer och kreativa hjärnor samlas för att forma morgondagen.

Företagsledare, investerare och entreprenörer från hela världen samlas på mässan för att inte bara dela sina kunskaper utan också för att skapa nya, banbrytande affärsrelationer. AWEXr erbjuder en enastående möjlighet att fördjupa sig i de senaste teknologiska framstegen inom augmented reality (AR), virtual reality (VR) och mixed reality (MR).

Besökarna har chansen att interagera med de allra senaste innovationerna och upptäcka produkter och lösningar som inte bara driver teknologin framåt, utan också förändrar hur vi upplever världen omkring oss.

På mässan delar framstående föreläsare, forskare och experter från branschen med sig av de senaste trenderna, utmaningarna och framtidsscenarierna för AR, VR och MR-teknologier. Detta event är mycket mer än bara en chans att lära sig nytt; det är en möjlighet att vara en del av den teknologiska revolution som definierar framtiden.

Fredrik Lindblad, representant för Växjö Linnaeus Science Park, delar sin entusiasm:

- AWEXr är inte bara ett tillfälle att lära sig, det är en möjlighet att vara en del av framtidens teknologiska revolution. Här blir framtiden verklighet. Vi är ivriga att utforska denna spännande resa in i den utökade verklighetens värld och skapa möjligheter för framtida samarbeten och innovationer.

Växjö Linnaeus Science Park ser fram emot att fördjupa sina insikter och skapa meningsfulla kontakter på AWEXr, där teknologins framtid formar sig och blir verklighet.