Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Många möten och ett stort mått av innovativa idéer

Nyhet

I november ställde vi ut på mässan Elmia Subcontractor som är norra Europas största och mest välrenommerade underleverantörsmässor. Vi åkte dit för att möta många av de tillverkningsföretag som finns i vårt närområde och visa på den potential som visualiseringsteknik har för att exempelvis ta bättre beslut. Genom att använda befintlig data och visualisera den kan företagen möta en framtid där ny teknik och effektiva affärsmodeller blir avgörande.

Under några dagar samlas närmre 1000 utställande företag på Elmia i Jönköping, för att träffa industrins experter samt potentiellt nya och etablerade för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras.

- Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta en arena där branschnyheter visas upp och där nya idéer kan skapas och framtidens industri formas, säger Louise Brolin som är ansvarig för Växjö Linnaeus Science Parks medverkan i mässan.

Veckan bjöd på många intressanta möten och nya kontakter där vi tillsammans såg hur vi som Science Park och nod till Visual Sweden kan stötta med visualiseringsteknik på olika sätt. Vi hittade även en del spännande kontakter som vi kan knyta till vår verksamhet för att skapa ett mer växande och konkurrenskraftigt näringsliv.