Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Affärsutvecklare/Innovationsrådgivare med teknisk kompetens

Nyhet

Just nu söker vi en Affärsutvecklare/Innovationsrådgivare med teknisk kompetens som vill jobba med start-ups och tillväxtbolag.

Vi letar efter dig som vill använda din tekniska expertis för att spela en nyckelroll för tillväxten av vårt lokala näringsliv. Du kommer att jobba nära våra start-ups genom att erbjuda affärsutvecklingsstöd med fokus mot teknisk utveckling, särskilt mot möjligheterna inom vårt labb så som IoT, CAD, 3D-skrivare och CNC. Du kommer även att erbjuda teknisk expertis och vägledning under prototyputveckling och analysera deras tekniska genomförbarhet och affärspotential.

Du ansvarar för månatlig dokumentation av arbete och framsteg samt att administrera och rapportera till finansiärer och projektpartners. Du rapporterar till VD.

I rollen som Affärsutvecklare/Innovationsrådgivare kommer du att spela en central roll i att utveckla vår verksamhet genom att bland annat möjliggöra teknikbaserade innovationer. Din passion för teknik och affärsutveckling kommer att vara nyckeln till att omvandla visioner till konkreta resultat och främja tillväxt och framgång för våra start-ups och lokala näringsliv.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Eftergymnasial utbildning inom teknik, företagande eller närbesläktat område, såsom Maskinteknik, Industriell Design eller Entreprenörskap.
• Dokumenterad erfarenhet avseende affärsutveckling och/eller coachning av innovativa nystartade företag och kunna genomföra affärsutveckling med coachande förhållningssätt.
• Teknisk kunskap och erfarenhet inom prototyputveckling med bland annat 3D-skrivare, CNC och CAD.
• Erfarenhet från att coacha startups och företagsutveckling från idé till marknaden, exempelvis genom framtagning av affärsdokument såsom affärsplan, budget, marknadsplan, bolagsstruktur m.m.
• Stark förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter, samt entreprenörsanda och förmåga att tänka kreativt och innovativt.
• Serviceinriktad och trivas med att möta våra besökare, kunder och företag för att vara ett stöd i deras utveckling.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Är du en passionerad och driven individ med rätt teknisk kompetens och ett starkt intresse för att stödja innovation och företagsutveckling, så är detta rätt roll för dig!

Läs mer och ansök här Länk till annan webbplats.