Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Med reflektioner i solen och nya utmaningar

Nyhet

Sommaren är här, och med den kommer en tid för reflektion och återhämtning efter en intensiv och produktiv vår. Vi på Växjö Linnaeus Science Park har haft fullt upp med en rad spännande aktiviteter, och det är med stolthet vi kan se tillbaka på allt vi har åstadkommit tillsammans.

Våren har varit fylld med inspirerande projekt, där vårt stora EU-projekt har tagit fart ordentligt, och hela projektkonsortiet nu arbetar aktivt för att nå ut till näringslivet med nya möjligheter och lösningar. Vi har även fortsatt vårt samarbete inom Visual Lift och Visualiseringscenter C, genom nya spännande projekt som gynnar våra gemensamma näringsliv och för teknikutveckling framåt.

Förutom dessa projekt har vi arrangerat flera seminarier, workshops och konferenser. Dessa har inte bara ökat vårt kunnande utan också skapat viktiga mötesplatser för företag och organisationer där de fått möjlighet att nätverka och samarbeta. Våra labbmiljöer fortsätter att vara platser där innovation frodas, med möjligheter för företag att utveckla prototyper och fördjupa sig inom specifika områden som visualiseringsteknik.

Nu när sommarens värme omfamnar oss, är det också en tid att varva ner och ladda batterierna inför hösten. Det är med ett lugn och med stor förväntan som jag ser fram emot en välförtjänt semester. Jag planerar verkligen att njuta av allt det som en fantastisk svensk sommar har att erbjuda, och jag hoppas att ni alla får möjlighet att göra detsamma.

Vi har mycket spännande att se fram emot när vi återvänder efter sommarledigheten. Hösten och vintern kommer att fyllas med fler seminarier, workshops och konferenser, allt för att fortsätta stärka våra nätverk och främja utveckling och tillväxt inom vår region. Framförallt vill jag lyfta vårt förvärv av Företagsfabriken som kommer bidra till ökad förmåga kopplat till stöd inom affärsutveckling. Utöver detta ligger nya projekt och samarbeten också i pipeline, så håll utkik på vår LinkedIn, Instagram och hemsida för de senaste uppdateringarna. Ni vill inte missa något!

Passa nu på att njuta av sommarens varma dagar, vila upp er och ha en underbar sommar!

Med soliga hälsningar,
Fredrik Lindblad, VD
Växjö Linnaeus Science Park