Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Press

Här hittar du nyheter, kontaktperson och pressmaterial för press och media.

Fredrik Lindblad är vår kontaktperson gällande frågor som rör Växjö Linnaeus Science Park.

Ingela Stewén svarar på praktiska frågor.
Ladda ner vår logotyp för Växjö Linnaeus Science Park. Kontakta oss för logotyp i fler format samt ifall andra bilder från verksamheten efterfrågas.

 

Ingela Stewén

Affärsutvecklare Varumärke och Studio lab

Logotyp

Vill du veta mer om vad vi gör?

Fakta om Växjö Linnaeus Science Park

Ägare: Växjö kommun
Nybildat bolag från hösten 2022

Din Partner för Framtida Innovation och Tillväxt

Växjö Linnaeus Science Park verkar för att främja näringslivsutveckling och teknologisk innovation i Växjö kommun och Sydostregionen. Vår vision är att vara en central aktör som möjliggör innovation och skapar strategiska nätverk. Genom att sätta företagen i centrum av verksamheten strävar de efter att skapa de bästa förutsättningarna för tillväxt och framgång.

Växjö Linnaeus Science Parks huvudmål är att fungera som en katalysator för innovation och nätverksbyggande. Vi har utarbetat en affärsplan som bygger på tre utvecklingsfaser: Inspirera, Möjliggöra och Genomföra, och dessa faser samverkar för att uppnå deras övergripande mål.

Nyheter  • Torsdagen den 21 mars var vi på plats på Visualiseringscenter C i Norrköping när invigningen av Norrköpings digitala tvilling ägde rum. Denna visualisering av Norrköpings stad kan nu upplevas och utforskas genom en tredimensionell karta - antingen i domteatern, på touchskärm eller som fysisk 3D-modell. Detta skapar möjligheter att upptäcka staden på helt nya sätt.


  • Det känns kul att kunna reflektera över den senaste Earth Week och den unika möjlighet vi erbjöd tillsammans med Visualiseringscenter C i Norrköping. Tillsammans välkomnade vi skolklasser från årskurs tre till nio till en föreställning - "Chemistry of Life" i den imponerande Geodomen. Detta var mer än bara en filmvisning. Det var en resa som utforskade kopplingen mellan allt levande på vår planet.


  • Under Earth Week bjöd vi på Växjö Linnaeus Science Park in skolklasser till Växjö konserthus för en unik möjlighet att uppleva en föreställning i geodomen från Visualiseringscenter C i Norrköping. Detta var en satsning för att uppmärksamma Earth Week och teknisk innovation bland framtidens
    entreprenörer.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Kontakta oss

Vi kan svara på frågor gällande våra fokusområden,
nätverk, samarbeten, labbmiljöer, event, projekt med mera