Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

”Ja och” – Från många idéer till rätt beslut

Evenemang

Information om evenemanget

torsdag 11 april 09:00 - 13:00

Stora Varvsgatan 6A, Malmö

Har ni kört fast med era digitala utmaningar? Behöver ni hjälp att välja rätt väg framåt? Den 11 april får ni möjligheten att hantera och komma vidare där ni kört fast!

Den digitala utvecklingen går snabbt och vikten av att ställa om sin verksamhet inför framtiden blir allt tydligare. Att tänka i nya banor och se till behoven bakom blir allt viktigare för att kunna ta rätt beslut. Det handlar många gånger om att i ett första skede ha många idéer snarare än rätt idé.

Med utgångspunkt i Design Thinking fokuserar detta seminarium på idégenerering, hur en idé föds och att i ett första skede ha många idéer snarare än rätt idé. Dela erfarenheter med andra och hitta gemensamma nämnare kring behov och utmaningar. Ta med era digitala utmaningar, få nya perspektiv och infallsvinklar för att kunna ta rätt beslut för er framtid.

Malin Johansson, affärsutvecklare med inriktning på innovationsmetodik och Design Thinking, leder seminariet och blandar föreläsning med verktyg för idégenerering och att bemöta idéflödet med ”Ja och ...”. Seminariet avslutas med lunch.

Utbildningen/eventet är kostnadsfritt men ni behöver skriva på intyg om försumbart stöd. Klicka här för att läsa mer. Pdf, 1.2 MB.

Välkommen till Media Evolution den 11 april och hoppas vi ses!

Har du frågor är du välkommen att kontakta elina.landqvist@vaxjo.se