Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Digital skog 2024 - för dig inom skogsbranschen

Evenemang

Information om evenemanget

onsdag 25 - torsdag 26 september 00:00 - 00:00

Växjö Linnaeus Science Park, Växjö

Nu är det snart dags för årets upplaga av Digital skog 2024 där vi samlar aktörer från hela Sverige för att utbyta erfarenheter inom den digitala omställning som skogsbruket står inför.

Var med och forma en framtid där digitala innovationer bidrar till ett effektivt och hållbart skogsbruk. Ta chansen att träffa nyckelpersoner inom skogsindustrin, ta del av värdefulla insikter från forskningen och knyt nya affärskontakter!

Plats: Växjö Linnæus Science Park, Framtidsvägen 14
Datum och tid:
25 september kl. 10-19
26 september kl. 9-12
Anmälan: Anmälan öppnar i juni 2024.
Anmälan senast: 20 september

Årets tema

Årets evenemang kommer främst att fokusera på digitala verktyg för skogliga tillämpningar med avancerad bildanalys, men även hur innovativa verktyg och tekniker kan användas för att fatta rätt beslut inom skogsbruket och främja en hållbar förvaltning av våra skogar.

Program

Programmet innehåller presentationer av senaste forskning, teknik och möjlighet till nätverkande. I år står dessutom Södra Skogsägarna som värdar för en spännande förmiddag ute i fält.

Detta blir två dagar du inte vill missa, boka in i din kalender redan nu!

Träffen riktar sig till dig

Du som är del av ett utvecklande bolag får förmånen att nätverka med andra bolag i branschen, knyta värdefulla kontakter och skapa samarbeten inom forskning. Dessutom får du träffa nyckelpersoner inom skogsbranschen som kan hjälpa dig att driva din affär framåt. Genom att delta får du en helhetsbild av utmaningar och behov, vilket hjälper dig att anpassa din verksamhet efter branschens krav.


Arbetar du idag inom skogsbranschen? På denna träff kan du ta del av den senaste forskningen och framtidsspaningar som ser till att din organisation håller er i framkant. Dessutom har du chansen att träffa och skapa strategiska samarbeten med utvecklande bolag som sitter på den senaste tekniken och har innovativa lösningar att erbjuda.


Är du forskare finns här möjlighet för dig att hitta samarbetspartners, både inom utvecklande teknikbolag och behovsägare inom skogsbranschen. Dessutom välkomnar vi myndigheter och offentlig verksamhet som är i behov av digitala lösningar för att främja hållbart skogsbruk.

Vill du synas i programmet?

För utvecklande teknikbolag och forskare finns det möjlighet att ställa ut och pitcha för deltagarna under AW-mingel den 25 september. Är du intresserad eller vill veta mer, kontakta louise.brolin@vaxjo.se


Samarbete Skogsstyrelsen, Södra, Visual Sweden, LNU, LiU, Aero edih, SLU, Växjö Linnaeus Science Park