Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Är du vår nya affärsutvecklare inom digitalisering - AI och Visualisering?

Nyhet

Vi söker dig som är driven, affärsinriktad och trivs när kunderna lyckas i sin utvecklingsresa. Du kommer att träffa organisationer som har behov av att digitalisera sin verksamhet och AI kommer att vara en naturlig del i dina dialoger med näringslivet.

Växjö Linnaeus Science Park är ett bolag inom Växjö kommunkoncern och är en arena för utvecklings- och innovationsprocesser som omfattar näringsliv, akademi, och det omgivande samhället. Växjö Linnæus Science Park stödjer det kunskapsintensiva och innovativa näringslivet inom Växjö kommun, och Sydostregionen, till att fortsatt vara världsledande inom sina områden.

Växjö Linnæus Science Park bedriver verksamhet inom områden kopplat till företagsutveckling, nyföretagande och forskning. Fokusområden ligger inom digitalisering, skog och trä, cirkulär ekonomi, samt smarta staden.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en driven och affärsinriktad individ som trivs när kunderna lyckas i deras utvecklingsresa. Som affärsutvecklare inom fokusområdet digitalisering kommer du att träffa organisationer som har behov av att digitalisera sin verksamhet för att skapa en hållbar tillväxt. AI kommer vara en naturlig del i de dialoger du kommer att ha med näringslivet. Genom att bygga kunskap och hjälpa företagen ta steg mot användning av AI och övrig teknik, är avgörande för att främja innovation, öka produktivitet och stärka konkurrenskraft.

Ditt ansvar inkluderar att aktivt arbeta för att bibehålla högsta kvalitet inom affärsområdet. Det innefattar även att samordna och marknadsföra affärsområdet för att skapa tydligt mervärde för våra kunder. Det kan inkludera att söka samarbeten, initiera hållbara utvecklingsprojekt och skapa möjligheter för företag att utveckla sina idéer. Dessutom ansvarar du för Visualiseringslabbet, som innehåller utrustning som VR/XR, Omnideck och touchbord, vilket är avgörande för att främja teknikens möjligheter inom visualisering och digitalisering.

Växjö Linnæus Science Park jobbar strategiskt med samarbeten med andra aktörer och idag vi en nod till Visual Sweden och AI Sweden. Att vara en aktiv samarbetspartner till Visual Sweden och AI Sweden kommer vara en betydande arbetsuppgift och du ska tillsammans med kollegor inom Visual Sweden och AI Sweden ingå i utvecklingsprojekt som är anpassade och skapade för våra förutsättningar och fokusområden.

Genom att vara en nod till Visual Swedens är vi en del av Europas mest attraktiva innovationsmiljö för visualisering och bildanalys, samt som samarbetspartner till AI Sweden är vi del av att bygga ett attraktivt AI-ekosystem för att lösa centrala affärs- och samhällsutmaningar för omgivande samhället.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen bör du ha relevant akademisk utbildning inom teknik, IT/Tech, civilingenjör eller motsvarande. Erfarenhet av affärsutveckling och/eller projektledning är önskvärt. Du förväntas vara en bra samarbetspartner och kommunicera väl på engelska och svenska. Dessutom krävs teknisk kompetens, självständighet och förmåga att ta initiativ där det även är ett plus om du har baskunskap inom något eller några av följande områden:

• 2D/3D-grafik: grafik för realtid, interaktiv grafik
• Grafik API: OpenGL, Direct3D, Vulkan, GLSL/HLSL, OpenSceneGraph
• Programmeringsspråk: C++, Unreal Blueprints, Python
• Erfarenhet att jobba med AI-utveckling
• 3D-animation och fysiksimulering
• Erfarenhet av utveckling i Unreal Engine
• Erfarenhet av att jobba med Geodata och GIS, alternativt större datamängder
• Erfarenhet av versionshantering och källkodsflöden för Continuous Integration.
• Erfarenheter kring webbtekniker är meriterande.

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får stora möjligheter att vara med och utveckla organisationer och företag.
Du rapporterar till VD.