Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

DigIT Hub Sweden

Från idé till konkret insats. DigIT Hub Sweden är ett
EU-finansierat initiativ där vi som partner och
Kronobergs koordinator, guidar dig och ditt
företag att kunna arbeta smartare digitalt.

Digitalisering är en nyckelfaktor i dagens affärsvärld och listan kan göras lång över teknik som underlättar och ibland krävs för att företag ska lyckas. Oavsett om du står i början av din digitaliseringsresa, funderar på hur du kan integrera digitalisering i din verksamhet eller stöter på komplexa utmaningar i pågående projekt, är vi här för att guida och hjälpa dig.

Vår filosofi: Skräddarsydda lösningar för dina digitala utmaningar

Vi förstår att digitalisering är ett omfattande begrepp som kan vara överväldigande. Behoven och utmaningarna varierar från organisation till organisation Därför erbjuder vi en "one-stop-shop" med ett utbud av tjänster, kompetenser och resurser som kan skräddarsys utifrån er verksamhet och digitala utmaningar

Våra expertområden: Smart tillverkning och smarta städer

Genom DigIT Hub Sweden har Växjö Linnaeus ett särskilt fokus på smart tillverkning industrin och lösningar för smarta städer. Inom ramarna för projektet erbjuder vi stöd för små och medelstora företag samt den offentliga sektorn, att möta sina digitala utmaningar och därigenom öka sin konkurrenskraft och positiva påverkan på samhället.

Vill du veta mer om DigIT Hub Sweden?

Vår verktygslåda

  • Identifiering, val och implementation av lämplig teknik och digitala processer.
  • Utbildning: Genom samarbeten med utbildningscenter, utbildningsleverantörer och forskningsinstitutioner, bygger vi upp digital kompetens inom din organisation.
  • Testmiljöer: Tillgång till testmiljöer som gör det möjligt att genomföra praktiska demonstrationer och tester innan ni investerar i ny utrustning och teknik.
  • Finansiering och Stöd: Möjlighet till finansiering och expertstöd, samt ett omfattande nätverk av investerare och företagsutvecklare på regional, nationell och europeisk nivå.

Tillsammans skapar vi din digitala framtid

Oavsett var du befinner dig i din digitaliseringsresa eller vilka utmaningar du står inför, är Växjö Linnæus Science Park tillsammans med DigIT Hub Sweden redo att vara din partner för framgångsrik digital omställning. Välkommen att höra av dig


Logotype Digit Hub

Elina Landqvist

Projektledare DigIT Hub

Maria Lundin

Kommunikatör DigIT Hub

Nyheter  • Sommaren är här, och med den kommer en tid för reflektion och återhämtning efter en intensiv och produktiv vår. Vi på Växjö Linnaeus Science Park har haft fullt upp med en rad spännande aktiviteter, och det är med stolthet vi kan se tillbaka på allt vi har åstadkommit tillsammans.


  • Växjö Linnaeus Science Park är glada att meddela att de nyligen har förvärvat Företagsfabriken i Kronoberg. Detta strategiska köp representerar en betydande investering för att stärka det regionala innovationslandskapet.


  • Vi hade återigen nöjet att välkomna representanter från Skogsstyrelsen och deltagare från LoCoFoRest, ett SIDA-finansierat projekt med fokus på skogsrestaurering i Asien och Afrika. Målet med LoCoFoRest är att återställa degraderade skogar och samtidigt bidra till ökat välstånd för de lokalsamhällen som är beroende av skogen för sin försörjning.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!