Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

DigIT Hub Sweden

Från idé till konkret insats. DigIT Hub Sweden är ett
EU-finansierat initiativ där vi som partner och
Kronobergs koordinator, guidar dig och ditt
företag att kunna arbeta smartare digitalt.

Digitalisering är en nyckelfaktor i dagens affärsvärld och listan kan göras lång över teknik som underlättar och ibland krävs för att företag ska lyckas. Oavsett om du står i början av din digitaliseringsresa, funderar på hur du kan integrera digitalisering i din verksamhet eller stöter på komplexa utmaningar i pågående projekt, är vi här för att guida och hjälpa dig.

Vår filosofi: Skräddarsydda lösningar för dina digitala utmaningar

Vi förstår att digitalisering är ett omfattande begrepp som kan vara överväldigande. Behoven och utmaningarna varierar från organisation till organisation Därför erbjuder vi en "one-stop-shop" med ett utbud av tjänster, kompetenser och resurser som kan skräddarsys utifrån er verksamhet och digitala utmaningar

Våra expertområden: Smart tillverkning och smarta städer

Genom DigIT Hub Sweden har Växjö Linnaeus ett särskilt fokus på smart tillverkning industrin och lösningar för smarta städer. Inom ramarna för projektet erbjuder vi stöd för små och medelstora företag samt den offentliga sektorn, att möta sina digitala utmaningar och därigenom öka sin konkurrenskraft och positiva påverkan på samhället.

Vill du veta mer om DigIT Hub Sweden?

Vår verktygslåda

  • Identifiering, val och implementation av lämplig teknik och digitala processer.
  • Utbildning: Genom samarbeten med utbildningscenter, utbildningsleverantörer och forskningsinstitutioner, bygger vi upp digital kompetens inom din organisation.
  • Testmiljöer: Tillgång till testmiljöer som gör det möjligt att genomföra praktiska demonstrationer och tester innan ni investerar i ny utrustning och teknik.
  • Finansiering och Stöd: Möjlighet till finansiering och expertstöd, samt ett omfattande nätverk av investerare och företagsutvecklare på regional, nationell och europeisk nivå.

Tillsammans skapar vi din digitala framtid

Oavsett var du befinner dig i din digitaliseringsresa eller vilka utmaningar du står inför, är Växjö Linnæus Science Park tillsammans med DigIT Hub Sweden redo att vara din partner för framgångsrik digital omställning. Välkommen att höra av dig


Logotype Digit Hub

Elina Landqvist

Projektledare DigIT Hub

Maria Lundin

Kommunikatör DigIT Hub

Nyheter  • Torsdagen den 21 mars var vi på plats på Visualiseringscenter C i Norrköping när invigningen av Norrköpings digitala tvilling ägde rum. Denna visualisering av Norrköpings stad kan nu upplevas och utforskas genom en tredimensionell karta - antingen i domteatern, på touchskärm eller som fysisk 3D-modell. Detta skapar möjligheter att upptäcka staden på helt nya sätt.


  • Det känns kul att kunna reflektera över den senaste Earth Week och den unika möjlighet vi erbjöd tillsammans med Visualiseringscenter C i Norrköping. Tillsammans välkomnade vi skolklasser från årskurs tre till nio till en föreställning - "Chemistry of Life" i den imponerande Geodomen. Detta var mer än bara en filmvisning. Det var en resa som utforskade kopplingen mellan allt levande på vår planet.


  • Under Earth Week bjöd vi på Växjö Linnaeus Science Park in skolklasser till Växjö konserthus för en unik möjlighet att uppleva en föreställning i geodomen från Visualiseringscenter C i Norrköping. Detta var en satsning för att uppmärksamma Earth Week och teknisk innovation bland framtidens
    entreprenörer.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!