Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Visual Lift

Med den senaste visualiseringstekniken vill vi hjälpa företag
att demonstrera och kommunicera om produkter,
produktionssystem och leveranssäkerhet.

I vårt samarbete med Visual Sweden kan vi nu erbjuda er möjligheter att utveckla ert företag med den senaste
forskningen inom visualiseringsteknik.

Genom projektet Visual Lift kan du som företag kan få hjälp av experter för att hitta en väg framåt i era utmaningar. Projektet kan hjälpa ditt företag med lösningar inom:

  • Kommunikation genom visuella 3D-representationer
  • Digitala och virtuella tvillingar
  • Visualisering av data m.m

I Visual LIFT arbetar vi tillsammans för att främja visualisering genom att ge kostnadsfritt stöd och vässa visualiseringskunskaper så att företag kan ligga i teknisk framkant.

Visual LIFT, ett samarbetsprojekt som riktar sig till små och medelstora företag i Östra Mellansverige och Småland, där Växjö Linnaeus Science Park som är en nod till Visual Sweden även samarbetar med Curt Nicolin Gymnasiet AB i Finspång, Mälardalens Industritekniska Centrum (MITC) i Eskilstuna, Alfred Nobel Science Park i Örebro och Automation Region i Västerås.

 

Vill du veta mer om Visual Lift?

Louise Brolin

Affärsutvecklare Strategiska samarbeten

Nyheter  • Torsdagen den 21 mars var vi på plats på Visualiseringscenter C i Norrköping när invigningen av Norrköpings digitala tvilling ägde rum. Denna visualisering av Norrköpings stad kan nu upplevas och utforskas genom en tredimensionell karta - antingen i domteatern, på touchskärm eller som fysisk 3D-modell. Detta skapar möjligheter att upptäcka staden på helt nya sätt.


  • Det känns kul att kunna reflektera över den senaste Earth Week och den unika möjlighet vi erbjöd tillsammans med Visualiseringscenter C i Norrköping. Tillsammans välkomnade vi skolklasser från årskurs tre till nio till en föreställning - "Chemistry of Life" i den imponerande Geodomen. Detta var mer än bara en filmvisning. Det var en resa som utforskade kopplingen mellan allt levande på vår planet.


  • Under Earth Week bjöd vi på Växjö Linnaeus Science Park in skolklasser till Växjö konserthus för en unik möjlighet att uppleva en föreställning i geodomen från Visualiseringscenter C i Norrköping. Detta var en satsning för att uppmärksamma Earth Week och teknisk innovation bland framtidens
    entreprenörer.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Kontakta oss

Vi kan svara på frågor gällande våra fokusområden,
nätverk, samarbeten, labbmiljöer, event, projekt med mera