Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Visualiseringscenter C

Växjö Linnaeus Science Park är sedan hösten 2022 en nod
för Visual Sweden och Visualiseringscenter C, i Kronobergs län.
Här finns tillgång till Europas mest attraktiva innovationsmiljö
för visualisering och bildanalys.

Visualiseringscenter C - är en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. I vårt Visualisation Lab visar vi senaste teknik från Visualiseringscenter C och Visual Sweden.

I vårt labb visar vi exempel på digitala tvillingar, virtuella världar och direktuppkoppling mot rymden. Med senaste forskning och teknik ger vi en inblick i hur företag och organisationer kan visualisera och simulera data för att ta bättre beslut och skapa nya affärsmöjligheter.

Ta gärna kontakt med oss på Växjö Linnaeus Science Park om du vill veta mer om hur visualiseringsteknik kan skapa nytta hos ditt företag eller om du vill besöka vårt Visualisation Lab

Vill du veta mer om Visualiseringscenter C?

Visualiseringscenter C

Visualiseringscenter C - är en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. Utgångspunkten ligger i den Visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping. Visualiseringscenter som science center inrymmer interaktiva utställningar, en domteater.

Louise Brolin

Affärsutvecklare Strategiska samarbeten

Nyheter  • Torsdagen den 21 mars var vi på plats på Visualiseringscenter C i Norrköping när invigningen av Norrköpings digitala tvilling ägde rum. Denna visualisering av Norrköpings stad kan nu upplevas och utforskas genom en tredimensionell karta - antingen i domteatern, på touchskärm eller som fysisk 3D-modell. Detta skapar möjligheter att upptäcka staden på helt nya sätt.


  • Det känns kul att kunna reflektera över den senaste Earth Week och den unika möjlighet vi erbjöd tillsammans med Visualiseringscenter C i Norrköping. Tillsammans välkomnade vi skolklasser från årskurs tre till nio till en föreställning - "Chemistry of Life" i den imponerande Geodomen. Detta var mer än bara en filmvisning. Det var en resa som utforskade kopplingen mellan allt levande på vår planet.


  • Under Earth Week bjöd vi på Växjö Linnaeus Science Park in skolklasser till Växjö konserthus för en unik möjlighet att uppleva en föreställning i geodomen från Visualiseringscenter C i Norrköping. Detta var en satsning för att uppmärksamma Earth Week och teknisk innovation bland framtidens
    entreprenörer.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Kontakta oss

Vi kan svara på frågor gällande våra fokusområden,
nätverk, samarbeten, labbmiljöer, event, projekt med mera