Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Visualisation Lab

Vårt Visualisation Lab smälter den digitala världen
samman världen samman med den fysiska. Här utforskar
du möjligheterna med att använda ny teknik för att
möta vardagen på ett smartare sätt.

Vi tror på berättelsens kraft genom bilder och interaktivitet. Visualisering är en kraftfull språngbräda för att kommunicera komplexa idéer och för att skapa en starkare koppling mellan företag och deras kunder. Genom att omfamna visualiseringens kraft kan företag skapa en starkare närvaro på marknaden och differentiera sig i en allt mer konkurrensutsatt värld.

Möjligheterna i Fokus

Våra Labs är inte bara en plats för lärande utan även plattformen för att skapa, utmana och forma framtiden. Här kan företag omvandla sina idéer till verklighet, utveckla och anpassa strategier som förändrar och erbjuder en starkare närvaro på marknaden.

Från avancerad datavisualisering till VR (virtual reality) och AR (augmented reality) erbjuder vårt labb en värld av möjligheter för företag att kommunicera, utforska och skapa på helt nya sätt. Genom att integrera dessa teknologier i företagens strategier öppnar vi dörrar till innovation och differentiering.

Vill du veta mer?

Utvecklas som företag med ny teknik och innovativa lösningar

Vi har olika erbjudanden och tjänster i vårt Visualisation Lab för att du ska få tillfälle att utforska olika möjligheter som passar just din verksamhet.

Teknisk Innovationskonsultation
Få tillgång till kvalificerade konsulter som hjälper dig att anpassa de senaste teknologierna för att matcha just din verksamhets behov.

VR & AR
Utforska VR och AR med hjälp av vår toppmoderna utrustning och skapa imponerande interaktiva upplevelser som sätter din verksamhet i framkant.

Visualiseringsutbildningar
Ta del av kurser och workshops som täcker allt från grundläggande visualiseringsteknik till avancerade applikationer inom datavisualisering.

Prova-på Sessions
Utforska våra plattformar och utrustning, testa och experimentera med olika visualiseringsverktyg.

Framtidens Visualiseringsspecialister

Oavsett om du är erfaren inom din bransch eller om du är en nybörjare, är du välkommen att öppna dörrarna till en spännande värld av visualisering och teknisk innovation. Varje interaktion här är ett steg för en mer spännande och visuell framtid.

Louise Brolin

Affärsutvecklare Strategiska samarbeten

Nyheter  • Torsdagen den 21 mars var vi på plats på Visualiseringscenter C i Norrköping när invigningen av Norrköpings digitala tvilling ägde rum. Denna visualisering av Norrköpings stad kan nu upplevas och utforskas genom en tredimensionell karta - antingen i domteatern, på touchskärm eller som fysisk 3D-modell. Detta skapar möjligheter att upptäcka staden på helt nya sätt.


  • Det känns kul att kunna reflektera över den senaste Earth Week och den unika möjlighet vi erbjöd tillsammans med Visualiseringscenter C i Norrköping. Tillsammans välkomnade vi skolklasser från årskurs tre till nio till en föreställning - "Chemistry of Life" i den imponerande Geodomen. Detta var mer än bara en filmvisning. Det var en resa som utforskade kopplingen mellan allt levande på vår planet.


  • Under Earth Week bjöd vi på Växjö Linnaeus Science Park in skolklasser till Växjö konserthus för en unik möjlighet att uppleva en föreställning i geodomen från Visualiseringscenter C i Norrköping. Detta var en satsning för att uppmärksamma Earth Week och teknisk innovation bland framtidens
    entreprenörer.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Kontakta oss

Vi kan svara på frågor gällande våra fokusområden,
nätverk, samarbeten, labbmiljöer, event, projekt med mera

Fler av våra tjänster

Studio Lab

I vår avancerade studio ger vi dig möjlighet att skapa allt från spännande podcaster och imponerande filmproduktioner till vägledning och kreativ inspiration.

Design Thinking

Förändra din syn på problem och utmaningar genom att anta problem och utmaningar på ett ett nytt sätt. Med denna metodik säkerställer du att det är rätt problem som du försöker lösa.

Innovation Lab

Innovation Lab är hjärtat för kreativitet och utforskning. Här ges företag möjligheter att testa och prototypa sina idéer.