Till Växjö Linnaeus Science Park startsida

Studio Lab

Vi erbjuder en tekniskt avancerad studio som ger
dig möjlighet att skapa podcast och rörligt
innehåll till olika plattformar. Dessutom
erbjuder Studio Lab vägledning
och kreativ inspiration.

Text

I en tid där information flödar konstant, är det avgörande att sticka ut och nå din målgrupp på ett engagerande sätt. Med film och ljud som kraftfulla verktyg kan du berätta din historia, förklara komplexa ämnen och utbilda på ett sätt som når fram.

Studion är utrustad för inspelning av både bild och ljud. Oavsett om det är interaktiva panelsamtal, årsredovisningar, kvartalsrapporter, utbildningsfilmer, podcasts eller live-sändningar – vår Studio Lab är din kreativa lekplats. Vi är dedikerade till att hjälpa dig förverkliga dina visioner och säkerställa att ditt budskap når fram på bästa möjliga sätt.

Vill du veta mer och boka?

Din Partner i Studion

Vi på Växjö Linnaeus Science Park är redo att vara din partner i studion. Vår expertis sträcker sig bortom tekniken. Vi står vid din sida genom hela processen och erbjuder omfattande support, så att du kan fokusera på det som är viktigast – din kreativa vision. Här är några av de sätt vi kan erbjuda och hjälpa dig med:

Planering
Vi hjälper dig att planera din studiotid och optimera din inspelningsprocess, oavsett om det är för podcast eller filmproduktion.

Teknisk hjälp
Studion är utrustad med den senaste tekniken, och vår personal finns till hands för att säkerställa att produktionen fungerar smidigt.

Efterinspelning
Om du behöver ytterligare stöd efter inspelningen, finns vi där för att hjälpa dig med redigering, klippning och efterpublicering i era kanaler.

Oavsett om du vill fördjupa dig i podcasting, skapa kraftfulla utbildningsfilmer eller sända live-evenemang, kan din studiovision bli till verklighet.

Sudio Lab kan förverkliga dina idéer.
Kontakta oss för en offert!

Vi vill möjliggöra kostnadseffektiva produktioner för företag som är vill börja med ljud- och bildproduktioner i sin utvecklingsresa. Vi debiterar oftast per timme men lämnar mer än gärna en fast offert på större och mer omfattande produktioner.

Ingela Stewén

Affärsutvecklare Varumärke och Studio lab

Nyheter  • Sommaren är här, och med den kommer en tid för reflektion och återhämtning efter en intensiv och produktiv vår. Vi på Växjö Linnaeus Science Park har haft fullt upp med en rad spännande aktiviteter, och det är med stolthet vi kan se tillbaka på allt vi har åstadkommit tillsammans.


  • Växjö Linnaeus Science Park är glada att meddela att de nyligen har förvärvat Företagsfabriken i Kronoberg. Detta strategiska köp representerar en betydande investering för att stärka det regionala innovationslandskapet.


  • Vi hade återigen nöjet att välkomna representanter från Skogsstyrelsen och deltagare från LoCoFoRest, ett SIDA-finansierat projekt med fokus på skogsrestaurering i Asien och Afrika. Målet med LoCoFoRest är att återställa degraderade skogar och samtidigt bidra till ökat välstånd för de lokalsamhällen som är beroende av skogen för sin försörjning.

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av allt spännade
som händer på Växjö Linnaeus Science Park!

Kontakta oss

Vi kan svara på frågor gällande våra fokusområden,
nätverk, samarbeten, labbmiljöer, event, projekt med mera

Fler av våra tjänster

Visualiseringslabb

Vårt visualiseringslabb är den plats där den digitala världen smälter samman med den fysiska. Här kan du som företag utforska möjligheterna med att använda ny teknik för att möta din vardag.

Innovation Lab

Innovation Lab är hjärtat för kreativitet och utforskning. Här ges företag möjligheter att testa och prototypa sina idéer.

Design Thinking

Förändra din syn på problem och utmaningar genom att anta problem och utmaningar på ett ett nytt sätt. Med denna metodik säkerställer du att det är rätt problem som du försöker lösa.